ANTALYA / KEPEZ - Kirişçiler İlkokulu

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenli,k ve Çocuk Bayramımızı tüm öğrencilerimizin katılımıyla ve mahalle sakinlerimizin katılımıyla kutladık. Öğrencilerimizim birbirinden güzel halk danları, şiirler,i ve drama çalışmaları göz doldurdu. Bayram kutlamalarımızda velilerimiz de yarışmalara bizzat katılarak programımızı renk

Şbt

İstiklal Marşımızı Güzel Okuma yarışması bölge elemelerinde anasınıfı öğrencimiz Ramazan ASLAN ikinci, İlkokul kategorisinde isie 1-A Sınıfı öğrencimiz Ahsen ÖZYÖN  ise 3. olarak ilçe yarı finallerine katılmaya hak kazandılar. Öğrencilerimizi tebrik ediyor ve başarılarınını devamını diliyoruz.

Ock

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında düzenlemiş olduğumuz Dede Korkut Hikaye yazma yarışmamızda okulumuz 4-A sınıfı öğrencilerinden Ecrin ECE  All Kanatlı Azrail adlı hikayesiyle 1. olurken  1. Sınıflarımızdan Hatice ŞAŞMAZ 2. 3-A Sınıfından  Medine AKGÜN 3. olmuş ve okul idaremiz tarafından ödüllendirilmişlerdir.

Yine  Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında düzenlemiş olduğumuz Dede Korkut Hikaye Anlatma Yarışmasında 2-A Sınıfından Zehra HAKTAN  Obada Bir Gün adlı hikaye anlatımıyla 1. olmuştur.

Ock

dilizimizn zengilikleri Perojesi kapsamında Okul Müdürümüz ve aynı zamanda yazar Himmet KARATAŞ ın katılımıyla Uzman- Yazar- Daveti programına istinaden okulumuz öğrencileri ile söyleşi ve kitap okuma-masal anlatma ektinlikerli düzenlendi.

Kas

ÖLÜMÜNÜN 85. YILINDA CUMHURİYETİMİZİN KURUCUSU BÜYÜK ÖNDER GAZİ MUSTAFA KEMAL ATATÜRK'Ü ÖZLEMLE ANDIK

Ekm

CUMHURİYETİMİZİN 100.YILINI COŞKUYLA KUTLADIK.

Cumhuriyetimizin Kurucusu Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları anısına 1 dakikalık Saygı Durusu ve İstiklal Marşımızın Okuması ile Cumhuriyetiiiiiimizin 100. Yılını Kutlama Törenimiz başladı. Okul Müdürümüz Himmet Karataş konuşmasında bu günün çok özel bir önemi olduğundan hareketle Türkiye Cumhuriyetinin 100. Yılı kutlamalarına tanık olmaktan duyduğu mutluluğu paylaştı. "Atatürk'ün emaneti olan bu Cumhuriyeti yaşatmak ve güçlendirmek için çok çalışmamız gerek" diyen Karataş Saygı ve minnet ifadeleriyle konuşmasını sonlardırdı. Öğrencilerimizin hazırlamış olduğu gösteriler ilgiyle izlendi. Okul Ömncesi öğrencilerimizin gökyüzüne bıraktığı balonlar ayrı bir renk katarken, resim yarışmasında dereceye giren öğrencilerimiz de ödüllerini aldılar. Programa velilerimiz ve mahalle sakinlerinden yoğun katılım olduğu gözlendi.

Ekm

Milli Eğitim Bakanlığımızın desteklediği projeler kapsamında "Geleneksel Çocuk Oyunları" için okul bahçemizde oyun alanları oluşturuldu. Öğrencilerimiz öğretmenlerimizin gözetiminde geleneksel çocuk oyunlarımız ile verimli ve eğlenceli zaman geçiriyorlar.