ANTALYA / KEPEZ - Kirişçiler İlkokulu

Etiket Sonuçları: YAZAR

Şbt

İstiklal Marşımızı Güzel Okuma yarışması bölge elemelerinde anasınıfı öğrencimiz Ramazan ASLAN ikinci, İlkokul kategorisinde isie 1-A Sınıfı öğrencimiz Ahsen ÖZYÖN  ise 3. olarak ilçe yarı finallerine katılmaya hak kazandılar. Öğrencilerimizi tebrik ediyor ve başarılarınını devamını diliyoruz.

Ock

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında düzenlemiş olduğumuz Dede Korkut Hikaye yazma yarışmamızda okulumuz 4-A sınıfı öğrencilerinden Ecrin ECE  All Kanatlı Azrail adlı hikayesiyle 1. olurken  1. Sınıflarımızdan Hatice ŞAŞMAZ 2. 3-A Sınıfından  Medine AKGÜN 3. olmuş ve okul idaremiz tarafından ödüllendirilmişlerdir.

Yine  Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında düzenlemiş olduğumuz Dede Korkut Hikaye Anlatma Yarışmasında 2-A Sınıfından Zehra HAKTAN  Obada Bir Gün adlı hikaye anlatımıyla 1. olmuştur.

Ock

dilizimizn zengilikleri Perojesi kapsamında Okul Müdürümüz ve aynı zamanda yazar Himmet KARATAŞ ın katılımıyla Uzman- Yazar- Daveti programına istinaden okulumuz öğrencileri ile söyleşi ve kitap okuma-masal anlatma ektinlikerli düzenlendi.